Consultaţi-vă cu noi!

Angajaţii noştri aşteaptă cu plăcere să ia legătura cu dumneavostră.

Contactaţi acum firma Hydro BG şi informaţi-vă eficient 

-

FILCOTEN

Noua dimensiune pentru rigolele de drenaj

De la înfiinţarea sa în anul 1963 compania BG-Graspointner fabrică produse din beton, în special sisteme de rigole de drenaj, sisteme de canale de cabluri pentru căile ferate, sisteme prefabricate de trafic rutier pentru construcţia drumurilor.

Rigolele de drenaj BG din beton din ciment se disting datorită rezistentei, stabilităţii şi multiplelor domenii de utilizare. Prin aceasta, BG-Graspointner şi-a dobândit o poziţie de lider pe piaţă în domeniul construcţiilor de canalizări şi infrastructură, în special în sectorul traficului de mare tonaj şi a reuşit să-şi menţină această poziţie de-a lungul anilor. În domeniul grădinăritului şi al amenajărilor peisagistice precum şi a altor utilizări asemănătoare unde rezistenta la trafic a rigolei nu este criteriul hotărâtor, aceste rigole din beton din ciment au totuşi un dezavantaj competitiv ce nu a putut fi modificat până acum: greutatea mare, care nu a putut fi redusă datorită însuşirilor betonului clasic. Alte materiale folosite pentru fabricarea rigolelor cum ar fi de exemplu betonul cu polimeri sau plasticul sunt până acum sistemele dominante pe aceste segmente de piaţă.
În anul 2000 Friedrich Graspointner a avut viziunea producerii şi vânzării de rigole de drenaj, care să combine avantajele betonului clasic, cum ar fi de ex. stabilitate şi rezistenţă cu cele ale betonului cu polimeri (uşor şi cu pereţi subţiri).

În anul 2002, atenţia dlui. Graspointner a fost atrasă de un articol dintr-o revistă de specialitate, despre o metodă de producţie, care avea să îl ajute să îşi îndeplinească visul.

Printr-o colaborare strânsă şi o muncă intensă de proiectare alături de specialişti, a rezultat o gamă nouă de rigole dintr-un material compozit armat cu fibre cu producţia complet automatizată. 

Un concept revoluţionar care vă aduce reale avantaje.

-

FILCOTEN light mini Lăţime nominală 100

Rigolă cu înălțime foarte redusă și diferite variante de grătare
FILCOTEN Light mini Lăţime nominală 100

-

FILCOTEN light Lăţime nominală 100

Rigolă cu sau fără pantă, diferite variante de grătare
FILCOTEN Light Lăţime nominală 100

-