Consultaţi-vă cu noi!

Angajaţii noştri aşteaptă cu plăcere să ia legătura cu dumneavostră.

Contactaţi acum firma Hydro BG şi informaţi-vă eficient 

-

BG Sisteme metalice pentru drenare faţade şi clădiri

Flexibilitate la toate solicitările

Oţelul înseamnă rezistenţă superioară. BG-Graspointner înseamnă produse de înaltă calitate. E combinaţia ideală pentru orice aplicaţie de drenaj. Pentru orice aplicaţie unde este disponibilă doar o înălţime redusă de montaj dar trebuie asigurată o capacitate maximă de drenaj vă punem la dispoziţie gama de rigole metalice BG din oţel zincat sau inox.
De asemenea, gama de grătare nervurate, perforate, tip reţea sau cu nervuri longitudinale şi transversale oferă arhitecţilor şi proiectanţilor posibilităţi variate în realizarea designului dorit. 


BG-FA Rigole pentru faţade

Rigolele cu fantă pentru faţade se folosesc la drenajul faţadelor tencuite sau din sticlă precum şi în faţa intrărilor în clădiri evitând astfel problemele cauzate de acumularea apei. Datorită fantei înguste şi corpului cu secţiune mare, rigola poate îmbina capacitatea optimă de drenare cu designul minimalist.

BG-FA Rigole cu fantă pentru faţade

Rigolele cu fantă pentru faţade se folosesc la drenarea faţadelor tencuite sau din sticlă precum şi în faţa intrărilor pricipale în clădiri evitând astfel problemele cauzate de acumularea apei. Datorită fantei înguste şi corpului cu secţiune mare, rigola poate îmbina capacitatea optimă de drenare cu designul minimalist.

FILCOTEN Grătare cu fantă
Grătarele cu fantă FILCOTEN sunt adecvate în special pentru suprafeţe cu design rafinat, locuri unde drenarea şi aspectul joacă un rol la fel de important. Datorită lăţimii reduse a fantei, grătarul se integrează discret în suprafaţa finită, de ex. în suprafaţa pavajului.
 
BG-PA Rigole pentru parcări

Rigolele pentru parcări BG-PA sunt utile îndeosebi la drenarea spaţiilor de parcare şi a parcărilor supraetajate. Datorită înălţimii lor reduse, acestea pot fi montate direct în pardoseală. Grătarele la rigolele pentru parcări sunt disponibile cu sau fără sistem de prindere rapidă.
 
Solutii speciale

Specialiştii noştri proiectează şi realizează oricând componente speciale sau soluţii personalizate. Producem în funcţie de cerinţele dumneavoastră şi vă stăm la dispoziţie cu experienţa noastră chiar şi pe şantier. După motto-ul „Specialiştii oferă soluţii mai bune“, ne bucurăm de cererea dumneavoastră şi vă consiliem cu plăcere, astfel ca proiectul dumneavoastră de construcţie să se deruleze rapid, simplu şi exact aşa cum vă doriţi. 

-