Sustenabilitatea „o constanţă” la BG

Pentru a ne păstra mediul înconjurător aşa cum este acum, trebuie ca fiecare să îşi aducă contribuţia la aceasta. Înainte de toate este vorba de economisire, respectiv trebuie făcut apel la toate companiile să îşi asume responsabilitatea – responsabilitate în privinţa generatiei noastre cât şi în privinţa generaţiilor viitoare.

-

Compania BG se simte obligată să îşi asume această responsabilitate:

Aceasta începe deja de la procesul de producţie. Produsele inovatoare BG sunt ecologice şi conservă resursele naturale pe toată durata ciclului lor de viaţă, începând de la materiile prime şi materialele de construcţie, continuând cu procesul de producţie şi terminând cu capacitatea de reciclare.

Calitatea superioară este o condiţie necesară la produsele BG, în consecinţă rezultă o durabilitate foarte mare şi în plus putem menţiona iar conservarea resurselor. Pentru că nimic nu este mai puţin ecologic decât durata scurtă de viaţă a unui produs.

-

Datorită rigolelor FILCOTEN, se reuşeşte împlinirea cu succes a acestor cerinţe:

Printr-o reducere cu 70% a greutăţii în comparaţie cu produsele din beton clasic de aceeaşi dimensiune nominală, inovaţia FILCOTEN aduce un aport enorm conservării resurselor si a materiilor prime.
Greutatea redusă a elementelor reduce evident emisile de CO2 datorită transportului optimizat.
Prin reducerea la 30 % a greutăţii devine mai uşoară şi mai simplă manipularea în depozit şi la instalare.
Datorită procesului de producţie complet automatizat, angajaţii companiei BG nu mai trebuie să manipuleze sarcini grele, prilej cu care şi conditiile la locul de muncă vor fi evident îmbunătăţite.
În plus, în timpul procesului de producţie nu apare poluare fonică, astfel că angajaţii noştri pot acţiona la locul de muncă fără protecţie contra zgomotului.
Nu în ultimul rând, amestecul compozit armat cu fibre FILCOTEN este compus doar din materiale minerale. Nu se foloseşte nici un material plastic, astfel că produsele FILCOTEN sunt complet reciclabile.

-