Avantaje şi beneficii ale sistemelor pentru căi ferate

  • Cel mai important avantaj al prefabricatelor este o enormă economisire de timp la instalarea unui tronson de cablu. Datorită elementelor perfect coordonate între ele nu sunt necesare lucrări costisitoare de cofrare şi betonare sau tăierea şi ajustarea elementelor prefabricate. Astfel, pe perioada montajului suspendarea traficului feroviar va fi necesară doar pentru scurt timp.

  • Deoarece acest sistem complet a fost creat în colaborare cu Căile Ferate Austriece, prefabricatele sunt în concordanţă cu toate cerinţele statice. Cu ajutorul canalului flexibil pentru cabluri orice obstacol poate fi ocolit pe o rază ideală de 30, 60 sau 90 de grade. Cablurile speciale se pot instala deci simplu şi eficient.

  • La cerere, camerele de tragere cabluri pot fi dotate din fabrică cu piese de trecere pentru cabluri sau cu capac pentru camera de tragere în funcţie de solicitările clienţilor.

  • Datorită preciziei sistemului în ansamblu acesta este asigurat împotriva alunecării şi se garantează un aspect vizual unitar. Este evitată pătrunderea nedorită a dăunătorilor, cum ar fi rozătoarele, cablurile fiind astfel funcţionale pentru mult timp.

  • Pentru montarea sistemului de prefabricate s-au conceput dispozitive speciale de manipulare, pe care le puteţi închiria sau cumpăra de la Hydro BG. Datorită dispozitivului eficient de prindere este diminuat riscul de accidente şi viteza de montare este sporită.

  • După montare aveţi oricând acces la orice punct al tronsonului de cabluri şi puteţi efectua lucrări de reparaţie rapid şi simplu. Se reduc şi timpii de mentenanţă.

-