Aplicaţii ale prefabricatelor din beton pentru construcţii căi ferate

Oriunde se execută tronsoane de cabluri sau instalări de cabluri se pot folosi sistemele BG pentru căi ferate. Prefabricatele din beton înlesnesc instalarea cablurilor într-o manieră uscată şi curată de-a lungul traseelor de cale ferată şi în zona gărilor sau metrourilor. Sistemul complet BG vă permite flexibilitate în instalare datorită elementelor speciale de construcţii.

Sistemul complet BG este compus din următoarele produse unicat: canal flexibil pentru cabluri, camere de tragere cabluri cu capac, canale de cabluri, canale de coborâre în camera de tragere, camere de conexiuni, canale cu ieşiri laterale pentru cabluri şi camere de tragere cabluri.

-

Canalele de cabluri BG (cu capac încastrat sau suprapus) se montează în special în zona gărilor şi de-a lungul traseelor de cale ferată, unde sunt utile la alimentarea tuturor instalaţiilor electrice, a reţelei de energie electrică şi a reţelei de semnal precum şi pentru cablurile de telecomunicaţie. Datorită capacului masiv canalele de cabluri BG sunt adecvate şi ca drum pietonal.  

-

Datorită acestui sistem rapid de îmbinare cu elemente perfect coordonate între ele, se poate realiza rapid şi simplu un traseu complet de cale ferată.

-