Sisteme de drenaj, Borduri, Pavaj - BG-Graspointner

Obiectivul firmei

Compania


Obiectivul nostru, este să fim cel mai bun producător de sisteme de drenaj şi să oferim clienţilor noştri produse de calitate şi punctualitate în livrări.

Competenţă


Ne bazăm pe experienţa de zeci de ani şi pe o competenţă înaltă în crearea atât de soluţii standard  cât şi de soluţii speciale caracteristice situaţiilor particulare.

Parteneri


Dealeri de materiale de construcţii, arhitecţi, constructori din domeniul construcţiilor civile şi industriale, drumuri şi căi ferate, apreciază corectitudinea şi responsabilitatea noastră.

Servicii


Echipa de vânzări a firmei Hydro BG este preocupată permanent de găsirea soluţiilor optime pentru aplicaţiile dumneavoastră.
Pe scurt: Scopul nostru este succesul dumneavoastră!

-

Istoricul firmei BG

1963Înfiinţarea fabricii de beton în Oberwang de către Fritz Graspointner sen. Fabricarea de produse din beton pentru construcţia de locuinţe pe piaţa locală.
1974Conceperea şi producerea de rigole de drenaj din beton. Constituirea unei reţele de distribuţie în toată Austria. Partenerii sunt renumiți producători și distribuitori de produse din beton și materiale de construcții.
1979Construcţia marii fabrici de beton şi prefabricate din beton în apropierea autostrăzii A1.
1995Demararea producţiei sistemelor de căi ferate pentru Căile Ferate Federale Austriece. Vânzarea acestora către Căile Ferate Federale Austriece şi către sectorul construcţiilor.
1996Deschiderea unei fabrici de beton în Slovacia pentru piaţa est-europeană. Certificarea conform ISO 9001.
1997Restructurarea întregii companii şi divizarea domeniului sisteme de drenaj într-o societate cu răspundere limitată, al cărei proprietar este Graspointner Holding GmbH.
2002Se deschid filiale de desfacere cu centre mari de distribuţie în Croaţia şi Cehia.
2003Se deschide o filială de distribuţie în Ungaria.
2005Intrarea pe piaţa din România prin producţie şi distribuţie. Sunt lansate pe piață inovatoarele sisteme BG pentru trafic rutier.
2007Lărgirea gamei de produse în domeniul garajelor, faţadelor şi drenării acoperişurilor.
2008Extinderea reţelei de distribuţie prin parteneri exclusivi în Europa de Est şi de Vest
2010Producerea în serie şi lansarea pe piaţă a sistemelor inovatoare de rigole FILCOTEN.
2011Intrarea pe piața din Rusia-distribuție și producție.
2013Începerea activităţii de distribuţie în America de Nord şi fondarea unei filiale în Polonia.
2014Reorganizarea structurii de management şi a comunicării organizaţionale. Se pune accent pe conceptul de durabilitate. Fondarea unei filiale în Anglia.

-

BG Internaţional

Date de contact ale filialelor de distribuţie BG din străinătate

-