Consultaţi-vă cu noi!

Angajaţii noştri aşteaptă cu plăcere să ia legătura cu dumneavostră.

Contactaţi acum firma Hydro BG şi informaţi-vă eficient 

-

BG Sisteme metalice pentru drenare faţade şi clădiri

Flexibilitate la toate solicitările

Oţelul înseamnă rezistenţă superioară. BG-Graspointner înseamnă produse de înaltă calitate. E combinaţia ideală pentru orice aplicaţie de drenaj. Pentru orice aplicaţie unde este disponibilă doar o înălţime redusă de montaj dar trebuie asigurată o capacitate maximă de drenaj vă punem la dispoziţie gama de rigole metalice BG din oţel zincat sau inox.
De asemenea, gama de grătare nervurate, perforate, tip reţea sau cu nervuri longitudinale şi transversale oferă arhitecţilor şi proiectanţilor posibilităţi variate în realizarea designului dorit. 


BG-FA Rigole pentru faţade

Rigolele cu fantă pentru faţade se folosesc la drenajul faţadelor tencuite sau din sticlă precum şi în faţa intrărilor în clădiri evitând astfel problemele cauzate de acumularea apei. Datorită fantei înguste şi corpului cu secţiune mare, rigola poate îmbina capacitatea optimă de drenare cu designul minimalist.


BG-FA Rigole cu fantă pentru faţade

Rigolele cu fantă pentru faţade se folosesc la drenarea faţadelor tencuite sau din sticlă precum şi în faţa intrărilor pricipale în clădiri evitând astfel problemele cauzate de acumularea apei. Datorită fantei înguste şi corpului cu secţiune mare, rigola poate îmbina capacitatea optimă de drenare cu designul minimalist.


FILCOTEN Grătare cu fantă

Grătarele cu fantă FILCOTEN sunt adecvate în special pentru suprafeţe cu design rafinat, locuri unde drenarea şi aspectul joacă un rol la fel de important. Datorită lăţimii reduse a fantei, grătarul se integrează discret în suprafaţa finită, de ex. în suprafaţa pavajului.
 

-