Consultaţi-vă cu noi!

Angajaţii noştri aşteaptă cu plăcere să ia legătura cu dumneavostră.

Contactaţi acum firma Hydro BG şi informaţi-vă eficient 

-

Sisteme pentru căi ferate

Sistem complet pentru construcţii căi ferate

Hydro BG oferă o solutie completă şi bine gândită pentru sistemele folosite la construcţia de căi ferate. Odată cu apariţia primului canal flexibil pentru cabluri cu brevet european, montarea va fi mai rapidă şi mai eficientă. Simplu ca un puzzle. Foarte practic. Întocmai după sistemul căilor ferate austriece.

Pentru construcţia sectoarelor de cale ferată, Hydro BG produce nu doar canale de cabluri de diferite mărimi, ci vă stă la dispoziţie şi cu soluţii personalizate: produce şi livrează orice elemente speciale care sunt solicitate. În felul acesta, clienţii noştri pot dispune de un singur furnizor pentru tot ce trebuie livrat pe şantier.

AplicaţiiPeste tot unde se execută tronsoane de cabluri sau instalări de cabluri de-a lungul sectoarelor  de cale ferată şi în apropierea gărilor. Citiţi mai multe despre aplicaţiile la Sistem complet pentru construcţii căi ferate

Beneficii & AvantajeDeoarece acest sistem complet a fost creat în colaborare cu Căile Ferate Austriece, prefabricatele sunt în concordanţă cu toate cerinţele statice.
Citiţi mai multe despre Avantaje şi beneficii ale prefabricatelor din beton pentru construcţii căi ferate

-